duminică, 5 aprilie 2015

Filmare nunta Timisoara - Daniela & Cristian

Drumurile noastre si ale eroilor acestui articol , Daniela & Cristian , s-au intersectat pentru prima data in anul 2012 atunci cand am imortalizat nunta lui Iugo si Anca. Timpul a trecut iar Daniela si Cristian s-au hotarat si ei sa isi uneasca destinele in mod official.
Ne-am simtit onorati ca asemeni prietenilor lor Anca & Iugo au apreciat munca noastra si ne-au ales pentru a imortaliza si primul eveniment major din viata lor de cuplu, nunta.
Va invitam ca prin imaginile de mai jos sa retraiti cateva dintre momentele emotionante dar si surprizele pregatite de cei doi miri invitatilor.


Un comentariu:

  1. suntem în acest univers minunat de a întâlni viața noastră cu colegii și colegii noștri. suntem căsători cu unele individuale și experiența lumea noastră cu el sau ea. toată lumea trebuie să suplimentare Delimitari sale magnifice de nunta cu ușile închise și ca fotografii. noi oferim cele mai bune și năucitoare asociații pentru fotografii de nunta si ne cruța in Braila Fotograf. edifica-mă cu privire la fiecare dintre aceste surenesses pentru Braila si Fotograf profesionist videograf nunta Braila.

    RăspundețiȘtergere